UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві відбудуться змагання веслярів пам'яті десантника Гуцаленка

У запланованих змаганнях планується участь більше ніж 130 спортсменів

У Миколаєві відбудуться змагання веслярі…

У Миколаєві відбудуться змагання з веслування, присвячені пам'яті Героя-десантника Миколи Гуцаленка. Про це Depo.Миколаїв повідоили у облдержадміністрації.

4 березня о 12:00 в легкоатлетичному манежі Центрального міського стадіону відбудеться Відкрита першість Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи з веслування на байдарках і каное, присвячена пам'яті Героя-десантника. Загалом в змаганнях планується участь більше ніж 130 спортсменів.

У заході заплановано участь батьків, дружини та побратимів Миколи Гуцаленка, який був випускником Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи з веслування на байдарках і каное.

Нагадаємо, що миколаївці попрощалися з Героем-десантником Гуцаленком. Зазначимо,що 25-річний військовослужбовець (позивний "Кока") під час виконання бойового завдання був важко поранений 21 лютого під Авдіївкою. У стані коми він був доставлений до Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова, де лікарі дві доби боролися за життя молодого офіцера-десантника. Микола Гуцаленко родом з Першотравенська Миколаївської області. У нього залишився дев'ятимісячний син.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme