UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві прикрили "гендель" у підвалі будинку

Власник торгував без ліцензії алкоголем: у нього вилучили 40 л пива, 20 л "слабоалкоголки" та горілку

У Миколаєві прикрили "гендель" у підвалі…

У Заводському районі Миколаєва правоохоронці задокументували факт порушення правил торгівлі алкогольними напоями. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

Правоохоронці отримали інформацію від громадян, що у підвалі будинку функціонує заклад, власник якого не має відповідних дозвільних документів на реалізацію пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв і тютюнових виробів. Співробітники Управління превентивної діяльності поліції Миколаївській області спільно з патрульними задокументували факт правопорушення, передбаченого ч.1 ст.156 КУпАП. Це тягне за собою штраф від 50 до 200 "мінімумів" з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.

Під час документування у правопорушників вилучили 80 пляшок пива (40 літрів), 20 пляшок (десять літрів) слабоалкогольних напоїв та дві пляшки горілки. Зібрані матеріали направлені на розгляд до адміністративних комісій та Державної фіскальної служби України для вирішення питання щодо накладення штрафних санкцій.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme