У Києві чоловік зі зброєю викрав маршрутку: Поліція відкрила вогонь на ураження (ОНОВЛЕНО)

У Києві на вул. Малишка біля одного з супермаркетів чоловік, погрожуючи пістолетом, заволодів маршруткою, викинувши звідти водія

У Києві чоловік зі зброєю викрав маршрут…

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на Сегодня.

Зловмисник поїхав, за ним почалася гонитва. Поліція відкрила вогонь на ураження. Викрадач був зупинений після, приблизно, 10 пострілів по колесах. Маршрутку зловмисник залишив біля залізничної станції "Троєщина" та втік.

Також стало відомо, що коли почалася гонитва, зловмисник скоїв зіткнення з легковим автомобілем на вулиці Алішера Навої. У результаті аварії є постраждалі.

"На Перова/Навої маршрутка таранить цивільне авто, постраждав водій. Через 3 км на колі на Райдужній таранить поліцейську "Ниву", яка перегородила йому рух, патрульні стріляють по "Ісузу", пошкоджено колеса та лобове скло", - йдеться у повідомленні.

На місці працювала поліція і оперативно-слідча група.

Пізніше стало відомо, що злочинець відкрив вогонь в автомобілі, після чого всім пасажирам вдалося вискочити з машини. Куля потрапила в водія громадського транспорту, пише dtp.kiev.ua.

"Розшук за застосування вогнепальної зброї, 170-185см 30-35 років, чорний камуфляж. Завдав вогнепальне поранення", - йдеться в повідомленні.

Наразі столична поліція перевіряє інформацію про викрадення маршрутки у Києві. Також перевірку даних щодо інциденту повідомили і в патрульній поліції Києва.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme