UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Хмельницькому жителі гуртожитку перекрили вулицю

Люди чекали високопосадовців, та не дочекавшись, пішли самі у владні кабінети

У Хмельницькому жителі гуртожитку перекр…

Жителі гуртожитку по вул. Зарічанській, 14а у Хмельницькому перекрили дорогу біля ОДА і вимагали, щоб до них на розмову вийшли депутати, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на "Актуально".

Близько 11 години ранку люди рухалися пішохідним переходом через вулицю Гагаріна, що унеможливило проїзд транспорту.

З десяток мешканців гуртожитку ходили пішохідним переходом, тримаючи в руках плакати з написами: "Нас позбавляють Конституційного права на житло", "Нас роблять бомжами".

Так вони добивалися захисту своїх прав на проживання у гуртожитку, який, за словами мешканців, вже багато років тому незаконно продали приватному власнику.

"Ми вже восьмий рік у судових процесах, намагаємося добитися скасування купівлі-продажу гуртожитку, в якому проживаємо. На сьогоднішній день ми підняли усі архівні дані. І якщо перші роки ми ще не могли розібратися, то зараз чітко бачимо, що гуртожиток був і має бути обласною комунальною власністю. Обласна влада повинна витребувати своє майно з чужої власності. Тому що за той час, поки ми судилися, з'явилося уже два власники", – каже представник ініціативної групи гуртожитку Жанна Нагаєвська.

Люди зверталися за допомогою до поліції, але слідство поки не дало ніякого результату. А їх тим часом по одному виселяють із гуртожитку.

Зрештою протестувальники депутатів з ОДА та обласної ради, а також представників обласної прокуратури так і не дочекалися. Тому вони завершили акцію і самі відправилися до депутатів, щоб розібратися у своїй проблемі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme