UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Хмельницькому "на гарячому" затримали злодія, який знімав гроші з банківської картки

Під час чергової спроби зняти гроші з чужої картки поліція "взяла" 26-річного злодія

У Хмельницькому "на гарячому" затримали…

У Хмельницькому затримали 26-річного злодія "на гарячому" під час чергової спроби зняти гроші з картки потерпілого, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу поліції Хмельниччини.

"На тротуарі поблизу зупинки громадського транспортну "Думка" зловмисник знайшов мобільний телефон "Cubot Rainbow", паспорт громадянина України, гаманець із банківською карткою та "кредиткою", ідентифікаційний код, приписне посвідчення та грошові кошти в розмірі 100 гривень", - пишуть правоохоронці.

Та замість того, щоб віднести речі і документи до поліцейського бюро знахідок, молодик вирішив залишити все собі.

Він швидко переклеїв у паспорті фотографію і вже за кілька годин був у відділення банку, де зняв з картки 2970 гривень, пред'явивши при цьому підроблений документ. Цього ж дня злодій на викрадені гроші придбав собі кімнатні тапочки за 159 гривень, срібний перстень вартістю 420 гривень та чоловічу туалетну воду вартістю 148 гривень.

Наступного дня зловмисник продовжив знімати і витрачати чужі кошти - придбав собі мобільний телефон за 1899 гривень, телевізор вартістю 3599 гривень, стереосистему за 1050 гривень та бездротову комп'ютерну мишку вартістю 170 гривень.

Загалом 22-річному потерпілому, якому належали речі та документи, було завдано шкоди на 12 тисяч гривень.

Коли зловмисник намагався зняти зарплату потерпілого, його затримали.

Злодію доведеться відповідати за "крадіжку", "шахрайство", "викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження", та "підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme