UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Трамп надихнув телеведучу Опру Вінфрі взяти участь в президентських виборах

Американська телеведуча Опра Уїнфрі більше не виключає своєї участі в президентських виборах в США - після обрання Дональда Трампа

Про це вона заявивла в інтерв'ю телеканалу Bloomberg, передає Depo.ua з посиланням на Російську службу ВВС.

За словами Опри, перемога Трампа на виборах, незважаючи на відсутність у нього політичного досвіду, змусило її задуматися про можливості виставити власну кандидатуру.

63-річна телезірка, яка на минулих виборах підтримувала суперницю Трампа Хілларі Клінтон, раніше відмахувалася від будь-яких питань про свої політичні амбіції.

Однак тепер вона натякнула, що її позиція вже не така категорична.

"Я ніколи навіть не розглядала подібну можливість", - сказала вона, відповідаючи на питання про участь у виборах.

Ведучий Bloomberg, вказуючи на Трампа, зауважив: "Ясно, що не потрібно мати досвіду в уряді, щоб бути обраним на пост президента".

"Ось і я так думала, - продовжила Уїнфрі. - Я думала:" О боже, у мене немає досвіду, я недостатньо багато знаю". А тепер я думаю:" О! .. "

Довідка: Протягом 25 років Опра була провідною популярного в США ток-шоу, яке так і називалося "Шоу Опри Вінфрі". Вона є однією з найбільш впізнаваних публічних фігур як в США, так і в інших країнах. Її стан, за оцінками Forbes, становить близько 3 млрд доларів, що робить її 30-ю найбагатшою жінкою США.

Під час виборчої кампанії Дональд Трамп заявляв, що не відмовився б від кандидатури Опри Вінфрі на пост віце-президента в разі своєї перемоги.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme