UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Свято все ще актуальне, або Що шукають жителі Хмельниччини до 8 Березня

Хоч і вважається, що весняне свято не таке вже й популярне, проте краяни все ж активно до нього готуються

Свято все ще актуальне, або Що шукають ж…

Не зважаючи на те, що вважається ніби-то 8 Березня як свято втратило актуальність, проте інтерес краян до нього, згідно з пошуковою статистикою Яндекса, не вщухає, повідомляє Depo.Хмельницький.

Щороку на початку березня жителі Хмельниччини запитують Яндекс про Міжнародний жіночий день близько 30 тисяч разів.

А кількість пошукових запитів сягає піку о 9-10 ранку 8 березня, коли відкладати вже нема куди.

Жителі Хмельниччини найчастіше хочуть знайти в інтернеті: привітання, вірші, зображення, листівки, подарунки, пісні, SMS чи сценарії.

Цілком очікувано на першому місці пошукового рейтингу опинилися віншування: кожний третій запит про свято містить слова "привітання" або "поздоровлення".

Найчастіше цікавляться привітаннями для мами українською мовою. Трапляються й оригінальніші запити — приміром, у Кам'янці-Подільському шукали "привітання з 8 березня для жінки режисера" та "креативні привітання на 8 березня", а у Хмельницькому - "маленьке привітання на 8 березня".

Душа хмельничан особливо тяжіє до поезії - поздоровлення у віршах шукають у 4 рази частіше, аніж у прозі.

Третіми за популярністю виявились запити про зображення. Користувачів переважно цікавлять красиві чи дотепні картинки, часом анімовані. А іноді вони точно знають, чого хочуть. Так, у Хмельницькому намагалися знайти "привітання з 8 березня картинки рухаючі", "з наступающим 8 березням картинка на робочий стіл".

Майже так само часто, як зображення, шукають святкові листівки. Цікавляться здебільшого тим, як їх зробити або намалювати самостійно.

Як і у будь-яке інше свято, чимало користувачів стикається із проблемою вибору подарунків. Більшість має намір зробити презент на 8 Березня власноруч. Понад 50% запитів про подарунки містять фразу "своїми руками".

Найпопулярніший матеріал для подарунків своїми руками на Хмельниччині - папір, на другому місці - картон та бісер. Також їх часто хочуть виконати у техніці квілінг. Причому користувачі регіону часто шукають, як зробити подарунки легко, але майже не шукають, як їх зробити швидко, тож готові справді попрацювати над створенням handmade-презенту.

Решта користувачів, яка переймається цією темою, запитує, "що подарувати". Хмельничани, схоже, не надто економлять на подарунках, бо майже не шукають дешеві та недорогі варіанти. Найпоширеніший запит у цій категорії - "що подарувати мамі на 8 березня". Найчастіше подарунки та поздоровлення шукають для мами, на другій сходинці за кількістю запитів - вітання для колег, на третій - для бабусі.

Досить популярними є запити про пісні: найчастіше шукають композиції про маму і зазвичай дитячі. Майже удвічі менше, але теж багато цікавляться святковими SMS. Закривають рейтинг найпопулярніших тем святкові сценарії. Шукають переважно сценарії для школярів та дітей молодшого віку.

А ось кілька оригінальних запитів: "фото привітання з 8 березня два яйця і огірок", "8 березня привітоси", "картинки з крупи на 8 березня", "привітання з 8 березням від шерлока холмса", "сценарій до 8 березня для сільського клубу", "віршик на 8 березня 18+".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme