Сумчанам покажуть вражаючі фото скалічених тілом, але незламних духом АТОвців

В місті відбудеться презентація оновленого всеукраїнського проекту "Переможці"

Сумчанам покажуть вражаючі фото скалічен…

11 березня у виставковій залі конгрес центру Сумського державного університету відбудеться презентація оновленого мультимедійного соціального проекту ТСН та журналу VIVA! "Переможці". Куратор проекту Соломія Вітвіцька представить фотографії нових учасників проекту ветеранів АТО, що втратили частини тіла під час бойових дій на сході країни, але не втратили сили духу Вадима Свириденко, Вадима Мазніченко та Сергія Романовського, пише Depo.Суми з посиланням на повідомлення на Facebook-сторінці заходу.

У 2016 році Переможці побували у 18 містах України та світу, проїхали понад 23 тисячі кілометрів. Про проект дізналась аудиторія в понад 20 млн. людей по всьому світу, ще 70 тис. глядачів бачили світлини на власні очі.

З Сум розпочинається масштабний цьогорічний виставковий тур Переможців. До міста проект запросила Громадська організація "Благодійний фонд "Суми".

Повністю оновлений проект і його нових учасників організатори разом з партнерами благодійним фондом "Серце воїна" та Національним комітетом спорту інвалідів України (параолімпійській комітет) презентують вже у квітні в НСК "Олімпійський". Вражаючі фотосвітлини для продовждення проекту створили фотограф Олександр Мордерер та арт-директор Тетяна Рубльова, які створювали неймовірні фотообрази для героїв першої частини проекту.

Нові учасники "Переможців" - ветерани АТО з ампутацією та паралімпійці, які мають надзвичайні можливості, тренують тіло, гідно пройшли через випробування. Власним прикладом вони надихають інших не здаватися, ставлять перед собою великі цілі у мирному житті.
Підтримати проект можна і своєю участю у масових бігових подіях від Run Ukraine. Всі кошти від участі у благодійних забігах на дистанції 2 км будуть спрямовані на спортивний протез для учасника проекту Олексія Аванесяна.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme