UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Старости Хмельниччини аж до зими "підвищуватимуть" кваліфікацію

В області стартував проект "Староста об'єднаної територіальної громади та громадськість: виклики сьогодення"

Старости Хмельниччини аж до зими "підвищ…

На Хмельниччині за підтримки Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні розпочався проект "Староста об'єднаної територіальної громади та громадськість: виклики сьогодення", повідомляє Depo.Хмельницький.

Так новообрані старости зможуть поглибити знання з основ нормативно-правового регулювання діяльності ОТГ і інституту старост; розширити навички роботи старост із громадськістю сіл, селищ; використовувати в роботі інформаційно-комунікаційні технології.

А ще отримають знання щодо визначення можливих варіантів подолання проблем в роботі старост з громадськістю; наведення експертних оцінок й практичних порад; обмін досвідом.

За проектом, у березні-листопаді 2017 року проведитимуться навчальних заходів, серед яких ознайомчий семінар (14 березня) та навчання старост об'єднаних територіальних громад Хмельницької області за програмою тематичного короткострокового семінару "Староста та громадськість: виклики сьогодення" (6 дводенних семінарів у березні-травні).

Вже у другій декаді березня презентують проект та відбудеться підписання протоколу намірів між облдержадміністрацією, облрадою, Хмельницьким центром ППК та Представництвом Фонду Ганса Зайделя в Україні про співробітництво щодо розвитку державного управління та місцевого самоврядування.

На підсумковому етапі планують Всеукраїнську науково-практичної конференцію "Розвиток місцевого самоврядування. Становлення інституту старости" та видання науково-практичного посібника "Становлення інституту старости: перші кроки".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme