Спонсор "Шахтаря" виступив проти перереєстрації і оплати податків самопроголошеним "ДНР" і "ЛНР"

Група компаній СКМ, яка є генеральним спонсором "Шахтаря", виступила із заявою з відмовою проводити перереєстрацію і платити податки в сомопроголошених "ДНР" і "ЛНР"

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на scm.com.ua.

"Група СКМ завжди працювала і продовжує працювати виключно в рамках українського законодавства, в тому числі - наші підприємства на НКТ. І ніякий тиск не змусить нас змінити юрисдикцію своїх активів.

Ми забезпечуємо робочими місцями сотні тисяч людей в різних регіонах країни - від Сходу до Заходу, в тому числі і на тимчасово непідконтрольних Україні територіях. Ми поставляємо в будинки мільйонів українців тепло, електрику і газ.

СКМ - одна з небагатьох сполучних ланок між контрольованими і неконтрольованими територіями України.

Навіть незважаючи на складну політичну ситуацію в країні та військові дії, всі активи групи СКМ в повному обсязі відраховують податки і збори в український бюджет.

Всього з початку конфлікту на Донбасі група СКМ виплатила до державного бюджету понад 100 млрд грн податків, 10% з яких забезпечили відрахування підприємств, що працюють на НКТ.

Ми вважаємо приватну власність суверенною, а вимога про перереєстрацію своїх підприємств і оплату податків самопроголошеним "ДНР" і "ЛНР" - неприйнятною", - йдеться в заяві.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme