"Шоколадна мрія" може забрати в мешканця Охтирки три роки життя

Вісім дорогих шоколадних виробів на загальну суму 695 гривень поцупив із супермаркету 30-річний чоловік

"Шоколадна мрія" може забрати в мешканця…

До поліції з заявою про крадіжку звернувся адміністратор одного з супермаркетів міста. Чоловік розповів правоохоронцям, що під час перегляду запису камер відеоспостереження він виявив факт крадіжки семи великих плиток шоколаду вартістю 85 гривень кожна та шоколадне яйце "фаберже" вартістю 100 гривень, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції Сумської області.

Поліцейські, що прибули за викликом, переглянули відеозапис та впізнали 30-річного місцевого мешканця, який раніше вже неодноразово потрапляв в їх поле зору. Тож на його пошуки не знадобилось багато часу.

Відшукали підозрюваного за місцем проживання. Він не став заперечувати своєї провини. Виправдовуючись, чоловік пояснив, що зважився на крадіжку, оскільки давно мріяв скуштувати дорогого шоколаду, але грошей на його придбання не мав.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Слідство триває.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme