UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Ще одна аварія на львівській шахті: Загинув чоловік

Ще один постраждалий - у лікарні

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на ДСНС у Львівській області, у Львові внаслідок обвалу конструкцій у ліфтовій шахті загинув чоловік.

До Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про падіння з висоти людей на вул. Угорській, 14 у м. Львові.

Рятувальники, які прибули за викликом виявили двох чоловіків, що впали з висоти у ліфтовій шахті. Чоловіки здійснювали будівельні роботи у 6-поверховій будівлі. Наслідок обвалу конструкцій та падіння з висоти шостого поверху, один з чоловіків загинув на місці події, інший – отримав травми.

Рятувальники спустилися до ліфтової шахти, закріпили постраждалого чоловіка та на ношах за допомогою рятувальних мотузок підняли з обвалених конструкцій. Чоловіка передали медикам для надання подальшої допомоги та госпіталізації.

Причини обвалу конструкцій та обставини події наразі встановлюються.

Нагадаємо, сьогодні на шахті в селі Глухів Львівської області пролунав вибух, внаслідок якого, за останніми даними, загинули вісім гірників, ще шість отримали поранення.

Президент України Петро Порошенко взяв ситуацію під свій контроль і розпорядився створити координаційний штаб. Також президент оголосив всеукраїнську жалобу за загиблими гірниками і доручив Кабміну перевірити всі українські шахти.

ГПУ відкрила кримінальну справу за фактом вибуху.

Попередньою причиною вибуху на шахті називають накопичення газу у горизонтальному тунелі.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme