UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Садового знову пікетуватимуть

У Львові відбудеться сесія міської ради

У Львові відбудеться пікет міської ради. Про це у "Фейсбуці" пише нардеп Андрій Антонищак, передає Depo.Львів.

"Закликаю підприємців м.Львова та всіх небайдужих львів'ян 2 березня прийти до Львівської міської ради на площу Ринок для участі в акції протесту проти свавілля міської влади на чолі з А.Садовим", - написав Антонищак.

З його слів, "у черговий раз міські чиновники почали чинити тиск на малий бізнес. На сесію виноситься питання про зміни в порядок розміщення МАФів, тобто планується поступова їх ліквідація. Дуже швидко львівська влада забула, що саме підприємці за останні роки стали найактивнішою частиною українського суспільства. Більшість з них були учасниками Майдану, волонтерами, ризикуючи життям, стали на захист цілісності України, деякі з них віддали своє життя в зоні АТО".

"Чому у Львові не може відбутися чесний суспільний діалог між підприємцями і міською владою, чому знову готуються підкилимні рішення?! У четвер з учасниками акції, серед яких будуть і учасники АТО ми зайдемо в сесійну залу Львівської міської ради. Хочу подивитися в очі львівським депутатам і чиновникам", - пише Антонищак.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme