Садовий заявляє про незаконне затримання 18 вантажівок зі сміттям

Мер Львова вважає, що місто і надалі перебуває у жорсткій блокаді від полігонів по всій Україні

Садовий заявляє про незаконне затримання…

Як повідомляє Depo.Львів, львівські депутати знову перенесли розгляд питання про звіт ЛКП "Львівспецкомунтранс".

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що директор ЛКП "Львівспецкомунтранс" Тарас Стефанишин зараз перебуває у Києві.

Садовий наголосив, що машини зі сміттям продовжують незаконно затримувати по всій Україні. Директор департаменту ЖКГ Львівської міськради Сергій Бабак заявив, що за останній тиждень в Україні затримали 18 вантажівок із львівським сміттям.

Садовий додав, що Львів і надалі перебуває у жорсткій блокаді від полігонів по всій Украіїні. Мер Львова переконаний, що така блокада є незаконною. Проте на пропозицію керівника Фракціі БПП Петра Адамика, це питання знову перенесли до того часу, поки перед депутатами зможе виступити директор "Львівспецкомунтрансу" Тарас Стефанишин.

Сергій Бабак додав, що машини, за попередньою домовленістю, везли сміття на полігони, але поліція зупиняє їх і відправляє машини на арештмайданчики. Він також додав, що якщо влада не допомагає, то хай би хоч не заважала. За його словами, у Львові є переповнені смітники, але поки що ситуація з вивозом сміття не критична.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme