UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Рівіс задоволений, як оновлюється "Юність", але дихати ще важко

Голова Закарпатської облради Михайло Рівіс проінспектував найбільший в обласному центрі спорткомплекс "Юність"

Рівіс задоволений, як оновлюється "Юніст…

Про це Depo.Закарпаття повідомили у прес-службі облради.

У першому залі спорткомплексу проходить завершальний етап реконструкції, на яку виділено понад 1,4 млн грн із обласного бюджету.

У залі пофарбовано стіни, влаштовано енергоощадне освітлення, відремонтовано покрівлю над великим залом, яка роками протікала у дощ і пошкоджувала дерев'яну підлогу. Для цього з обласного бюджету торік виділено півтора мільйона гривень. А в цьому році – ще 300 тис.грн. для закупки необхідного інвентаря: сучасні ворота для гандболу, стійки для волейболу та переносні стійки для бадмінтону, мультифункціональне табло та спецтехніку для прибирання залу.

"В принципі я задоволений проведеним комплексом робіт. Але в оновленому залі вкрай важливе свіже повітря, яке можливе при наявності відповідної системи повітрообміну. Звісно, для цього потрібна значна сума коштів, тому ми звернулися до Державного фонду регіонального розвитку виділити 10 млн грн для сучасної системи опалення, вентиляції та кондиціювання у спорткомплексі "Юність". Перший транш – 5 млн - чекаємо в цьому році", - зазначив Рівіс.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme