UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Рибоохоронний патруль Миколаївщини розшукує вмотивованих співробітників

Новим патрульним обіцяють достойні умови праці та зарплату 6-7 тис грн

Рибоохоронний патруль Миколаївщини розшу…

В рибоохоронному патрулі Миколаївщини ще залишилися вільні місця, тому оголошено додатковий конкурс. Про це Depo.Миколаїв повідомили у рибоохороні.

Крім Миколаївщини не вистачає співробітників ще трьом регіонам. 28 лютого повторно стартував прийом документів в рибний патруль Дніпропетровщини, Закарпаття, Миколаївщини та Чорноморського басейнового управління.

До Управління в Дніпропетровській області шукають 12 патруль, до Чорноморського басейнового управління – 4 патрульних, до Управління в Закарпатській області – 1 патрульного, до Управління в Миколаївській області – 15 патрульних. Оскільки, після першої хвилі кадрового конкурсу залишилось кілька вакантних позицій:

"Чекаємо на людей, вмотивованих до реальних позитивних змін у рибному господарстві. Зі свого боку держава створює достойні умови праці – сучасна техніка, паливо та зарплата 6-7 тис грн. Це в декілька разів вище за посадовий оклад в ліквідованій рибоохороні в 1,2 грн", – додав Голова Держрибагентства Ярема Ковалів.

Рибоохоронні патрульні набираються на основі відкритого конкурсу, пройдуть фахове навчання, курси підвищення кваліфікації. Рибний патруль є органом із якісно новими стандартами роботи. Його створено замість ліквідованих органів рибоохорони (рибінспекції), що були об'єктом численних нарікань з боку рибалок. Це використання європейського досвіду, сучасне оснащення та відкритість перед суспільством.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme