UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Поліцейські на Хмельниччині долучилися до психологічних інновацій

Відновлювати відкрите спілкування підлітків розпочали в проекті "Давай поговоримо offline"

Поліцейські на Хмельниччині долучилися д…

У Нетішині працівники місцевої психологічної служби, що діє при міській раді, започаткували проект, який покликаний відновити відкрите та щире спілкування підлітків між собою та з дорослими, повідомляє Depo.Хмельницький.

Працівники Нетішинської психологічної служби виступили з ініціативою створення інноваційного психологічного проекту "Давай поговоримо offline". Цільова аудиторія проекту - діти 13-17 років.

"Саме школярі цієї вікової категорії останнім часом масово цікавляться так званими "групами смерті". Щоб попередити можливі шкідливі наслідки користування дітьми соцмережами, дорослі вирішили запросити підлітків до розмови offline," - кажуть в прес-службі обполіції.

Перша зустріч відбулася на базі ЗОШ № 1 Нетішина. До розмови запросили старшокласників, вчителів, психологів та правоохоронців. Говорили про кібербезпеку. Дорослі не давали школярам готових "рецептів", а шукали шляхи вирішення проблеми в діалозі.

Подібні зустрічі ініціатори планують проводити і в інших навчальних закладах. І розмовлятимуть на ті теми, які є для підлітків найбільш актуальними і викликають чимало питань.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme