Невгомонний патріот розфарбовує центр Запоріжжя у жовто-блакить

Запорізький активіст Саша Харківський, що третій рік поспіль прикрашає місто у жовто-блакить, тепер розмальовує у патріотичні кольори стовпи вздовж проспекту

Невгомонний патріот розфарбовує центр За…

Про це повідомляє кореспондент порталу Depo.Запоріжжя.

Саша Харківський раніше розмальовував у патріотичні кольори металеві огорожі у центрі міста та на мостах. А ось тепер, коли по-весняному розпогодилось, має намір прикрасити у жовто-блакить стовпи, що обіч проспекту Соборного, від адмінцентру в бік залізничного вокзалу "Запоріжжя-1". Сьогодні, 2 березня, невгомонний патріот фарбував стовпи біля ОДА та на зупинці площі Фестивальної.

Коли Сашу запитують, навіщо йому це треба, закидає риторичне: "А в якій країні ми живемо?!" Тут же додає, що він з тою ж метою ще й з жовто-блакитним прапором містом бігає. А на тих, хто з цього приводу пише в Інтернеті про нього недобре, не ображається. Каже, що людей, хто схвалює його наміри, значно більше. Зокрема, саме такі жертвують гроші на фарби. "Люди постійно підходять і дають гроші. Фарби вистачить, щоб розфарбувати стовпи до самого початку проспекту Соборного", - говорить патріот.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme