UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Закарпатті популяризують угорську кухню, годуючи майже задарма

Знижки на угорські страви можуть сягати до 70 відсотків

На Закарпатті популяризують угорську кух…

На Закарпатті триває Тиждень угорських страв, йдеться у сюжеті "Ужінформ", пише Depo.Закарпаття. У цей період ресторани, де представлена угорська кухня, пропонують своїм відвідувачам скуштувати колоритні угорські страви, при цьому заплативши за них мінімальну ціну. Це традиція пішла власне з Угорщини. Акція має на меті не тільки популяризувати угорську кухню, але й має соціальний аспект. Адже в цей тиждень в ресторанах можуть собі дозволити вечерю навіть ті, хто заробляє зовсім небагато.

Знижки на страви можуть сягати до 70 відсотків. Найдешевше можна повечеряти у четвер. На Закарпатті, де угорська кухня займає особливе місце – тиждень угорських страв проводять вже п'ятий рік поспіль. Організаторами є туризмознавці, які твердять, що таким чином можна потішити не тільки місцевих, але й багатьох туристів, чимало з яких приїжджають на Закарпаття саме поласувати угорськими стравами.

Місцеві в цей тиждень обмінюються рецептами угорських страв. Кажуть, у кожного є свій секрет і діляться вони ними не дуже охоче.

Цьогоріч участь акції взяли понад 20 закладів, серед них є і дегустаційні винні зали. Більшість закладів, які долучилися до тижня угорський страв, розташовані у Берегівському та Виноградівському районах.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme