UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Тернопільщині підробляли акцизні марки

Підроблення марок акцизного збору викрили працівники Управління захисту економіки в Тернопільській області

На Тернопільщині підробляли акцизні марк…

Першого березня працівники Управління захисту економіки в Тернопільській області викрили шахраїв, що підробляли "акцізні марки", передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу поліції Тернопільщини.

"Відповідно до рішення суду правоохоронці провели санкціоновані обшуки в селах Бишки, Конюхи, Дибще Козівського району та селі Шибалин Бережанського району. Факт виготовлення та реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного збору підтвердився", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці виявили та вилучили 150 літрів спирту, 100 пляшок готової алкогольної продукції торгових марок "Пшенична", 200 марок акцизного збору з явними ознаками підробки та 500 корків.

Наразі вирішується питання про направлення вилученої алкогольної продукції й марок акцизного збору на дослідження в Тернопільський Науково-дослідний експертно-криміналстичний центр.

Розслідування кримінального провадження проводить слідче управління ГУНП, а оперативний супровід здійснює УЗЕ в Тернопільській області.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme