На Сумщині копи "зіпсували" чоловікам "кавовий бізнес"

Роменчани викрадали з супермаркету каву, яку пізніше продавали за значно нижчою ціною

На Сумщині копи "зіпсували" чоловікам "к…

До Роменського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з супермаркетів міста охоронці зупинили чоловіка, що намагався викрасти пакунок кави вагою 400 грам. На місце виклику прибули дільничні офіцери поліції, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції Сумської області.

Під час перевірки поліцейські встановили, що затриманий - 33-річний житель міста, раніше судимий за подібні злочини. Як далі з'ясували правоохоронці, кількома днями раніше підозрюваний вже "розжився" кавою в цьому магазині, й залишився непоміченим. Як пояснив сам крадій, викрадене продавав - за удвічі меншою ціною.

За деякий час адміністрація супермаркету знову звернулася до поліції, заявивши про крадіжку ще трьох пакунків такої ж кави. Як встановили під час перевірки правоохоронці, до цього злочину був причетний вже інший житель міста, 28-річний молодий чоловік, який обікрав магазин двічі за один день. Викраденим розпорядився так само, як і попередник - швидко продав за півціни.

За підрахунками поліцейських, загальна сума збитку, спричинена діями обох крадіїв склала 1 372 гривні.

Наразі щодо кожного підозрюваного слідчі відкрили по два кримінальні провадження. Відносно старшого роменчанина – за ознаками ч.2 ст. 185 (крадіжка) та за ч.2 ст. 15 (замах на злочин). Молодший же буде відповідати за вчинення двох злочинів, передбачених ч.2. ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєне їм може загрожувати до п'яти років ув'язнення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme