UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Полтавщині з гострою кишковою інфекцією госпіталізовані 11 дітей

11 дітей із спортивної команди, яка прибула із Херсонської області для участі у змаганнях, опинилися на лікарняних ліжках через неякісні продукти

На Полтавщині з гострою кишковою інфекці…

28 лютого до Гребінківської центральної районної лікарні на Полтавщині були госпіталізовані з підозрою на гостру кишкову інфекцію 11 дітей із спортивної команди, яка прибула із Херсонської області для участі у змаганнях, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на ГУ Держспоживслужби в Полтавській області.

В ході санітарно-епідеміологічного розслідування встановлено, що постраждалі самостійно харчувались продуктами, які привезли з собою та споживали страви, виготовлені приватною особою, що проживає в м. Гребінка.

Зазначена особа виготовляла страви у власній квартирі та власноруч доставляла до спортивного комплексу. Дана діяльність суперечить вимогам Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів".

З метою встановлення джерела інфекції проводяться дослідження зразків харчових продуктів, питної води, гігієнічних змивів, проведено обстеження хворих.

Станом на 1 березня спалах локалізовано, нових випадків захворювань не зареєстровано.

Матеріали розслідування направлені до територіального підрозділу Національної поліції. Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

Після отримання висновків експерта буде вирішуватися питання про відкриття кримінального провадження.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme