На маршрут в Одесі вийде трамвай, який фарбували за новою технологією

Співробітники КП "Одесміськелектротранс" завершили роботу над першим трамвайним вагоном згідно паспорту забарвлення громадського електротранспорту в Одесі

На маршрут в Одесі вийде трамвай, який ф…

Як передає Depo.Одеса, у прес-службі КП "Одесміськелектротранс" повідомили, що вагон №4062, який фарбували за новою технологією, буде працювати на трамвайному маршруті №10 і курсувати між Тираспольської площею і вулицею Іцхака Рабина.

У найближчі дні на маршрут вийде експериментальний вагон, у якому вперше були застосовані нові технології шпаклівки, грунтовки і фарбування, що використовуються в роботі з автомобільним транспортом. Вони забезпечать не тільки довговічність, але і більш привабливий зовнішній вигляд вагонів.

"По-перше, ми маємо більш привабливий з естетичної точки зоряний вид - вагон став більш яскравим і глянсовим. По-друге, ми практично повністю змінили салон: це нова обшивка, стелю, крісла, підлогу і двері. Вперше при капітальному ремонті ми застосували порошкове забарвлення для поручнів, зробивши її більш довговічною. Таким чином, ми маємо не тільки красивий, але і фактично капітально відремонтований вагон", - говорить заступник директора КП "Одесміськелектротранс" Олександр Каташинський.

Ще однією перевагою нової фарби є той факт, що при незначних пошкодженнях досить буде провести ґрунтовку безе перефарбовування.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme