UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Львівщині знову вилучили "ліві" цигарки

Прикордонники виявили контрабандні сигарети у конструктивних особливостях автомобілів

У пунктах пропуску на державному кордоні України співробітники Держприкордонслужби під час заходів контролю, у тому числі і працівників фіскальної служби, виявили транспортні засоби, конструктивні особливості яких порушники використали для прихованого переміщення тютюнової продукції. Про це пише Depo.Львів з посиланням на прес-службу прикордонників.

Так, учора прикордонники Мостиського загону виявили сховки із сигаретами у двох українців. На оформлення у пункт пропуску "Краківець" прибули два транспортні засоби "Опель", під керуванням громадян України. В обох випадках наші співвітчизники облаштували тайники в робочих колесах та в задньому бамперу, де намагалися приховати 250 та 290 пачок сигарет відповідно. На правопорушників було встановленим порядком складено протоколи, а самі порушники позбулися контрабандного тютюну.

Ще два транспортні засоби виявили прикордонники Луцького та Львівського загонів у пунктах пропуску "Ягодин" та "Грушів", що на кордоні з Польщею.

В автомобілі "Фольсваген", який прибув під керуванням громадянина України, прикордонна-митна група виявила сховки в багажному відділені автівки. У такий спосіб наш співвітчизник намагався перевезти через кордон понад 230 пачок сигарет. А у транспортному засобі "Ауді", ще один наш співвітчизник також намагався приховано перемістити тютюнову продукцію.

У результаті поглибленої перевірки в запасному колесі авто прикордонники спільно з працівниками митниці виявили 105 пачок сигарет.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme