На Львівщині виготовлятимуть патрони

Львівщина готова надати територію та підприємства для розміщення патронного заводу 

На Львівщині виготовлятимуть патрони…

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на Гал-інфо, на Львівщині може з'явитись патронний завод.
Через окупацію окремих районів Луганської області Україна втратила контроль над Луганським патронним заводом. ДК "Укроборонпром" наразі вже подав проекти будівництва такого заводу до Кабміну, і не виключено, що він з'явиться на Львівщині.
За словами генерального директора ДК "Укроборонпром" Романа Романова, влада Львівщини готова надати усе необхідне для того, щоб такий завод з'явився.
"У нас є порозуміння з Львівською ОДА, і Львівщина готова надати територію та підприємства для розміщення такого заводу в області. Ми прийняли цю пропозицію до уваги. Насправді ми передали в Кабмін близько 10 варіантів проектів будівництва такого заводу з виготовлення військової амуніції", - сказав Романов.
Він наголосив, що сьогодні це питання у компетенції Міноборони та Кабміну як і те, хто буде виконавцем цього проекту.
"Укроборонпром" не претендує, але ми можемо взятися за цю роботу, якщо нам буде це доручено. Не виключно, що й на Львівщині. Якщо будуть виділені кошти, ми готові виконати цю роботу. Уся необхідна робота до початку будівництва вже виконана і документи всі передані у відповідні відомства", - сказав Романов.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme