UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Львівщині - день жалоби за загиблими шахтарями

О 12:00 годині пам'ять загиблих в області вшановуватимуть хвилиною мовчання

3 березня 2017 року у Львівській області оголошено Днем жалоби за шахтарями, котрі трагічно загинули внаслідок аварії на відокремленому підрозділі "Шахта Степова" ДП "Львіввугілля". Відповідне розпорядження підписав голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка. Про це пише Depo.Львів з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Згідно із документом, цього дня о 12:00 годині пам'ять загиблих в області вшановуватимуть хвилиною мовчання. На знак скорботи за загиблими також буде приспущено Державний прапор України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, а також усіх підприємств, установ та організацій.

Також у п'ятницю, 3 березня, у розпорядженні рекомендовано відмінити проведення будь-яких розважально-концертних заходів та спортивних змагань. Також просять обмежити у День жалоби трансляцію розважальних теле- та радіопередач.

Нагадаємо, що сьогодні, 2 березня, у селі Глухів Сокальського району Львівської області на ВП "Шахта Степова" ДП "Львіввугілля" стався вибух – 8 шахтарів загинуло.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme