На Харківщині чоловік перетворив літню кухню на притулок для наркоманів

У Харківській області правоохоронці припинили діяльність наркокубла

На Харківщині чоловік перетворив літню к…

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, працівники Куп'янського відділу поліції викрили 33-річного жителя Дворічанського району, який надавав своє домоволодіння для виготовлення і вживання наркотиків.

За даними поліції, для перевірки оперативної інформації правоохоронці провели санкціонований обшук будинку підозрюваного. На момент обшуку у домоволодінні перебували ще двоє чоловіків, 28 та 43 років.

Під час огляду поліцейські вилучили п'ять полімерних пляшок з рідиною коричневого кольору, схожою на концентрат насіння маку, паперовий згорток з речовиною рослинного походження в подрібненому стані, вагою близько 20 грамів, та шприци з нашаруванням наркотичного засобу.

Встановлено, що 33-річний чоловік неодноразово надавав приміщення своєї літньої кухні двом товаришам для незаконного виготовлення та вживання наркотичного засобу і також вживав наркотики.

Речові докази вилучені та направлені на експертизу.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщення з цією метою) та ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за скоєння зазначених злочинів передбачає до п'яти років тюремного ув'язнення.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme