На Дніпропетровщині прокуратура взялась за "порожні" е-декларації посадовців

Прокуратура відкрила кримінальні провадження на посадовців, які не заповнили декларації

Про це йдеться у повідомлені прес-служби прокуратури Дніпропетровської області, передає Depo.Дніпро.

Прокуратурою відкрито 13 кримінальних проваджень: дев'ять з них за ст. 366-1 КК України (умисне неподання декларації), три – за ст. 366-1 КК України (подання завідомо недостовірних відомостей у декларації), та одне кримінальне провадження за фактом незаконного збагачення (ч.1 ст.368-2 КК України).

Кримінальні провадження розпочато відносно судді, голови районної ради, заступника голови районної державної адміністрації, начальника установи виконання покарань, начальників структурних підрозділів районних державних адміністрацій та слідчих органів Національної поліції України.

"Так, Синельниківською місцевою прокуратурою встановлено факт декларування завідомо недостовірних відомостей належного майна заступником голови районної державної адміністрації. Також Жовтоводською місцевою прокуратурою у лютому поточного року розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом неподання при звільненні суддею районного суду декларації за період, не охоплений раніше поданими деклараціями", - йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, декларації виявили на Дніпропетровщині більше трьохсот мільйонерів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme