На Черкащині зловмисник вбив пенсіонерку, що стала свідком крадіжки

У Лисянському районі пенсіонерка застала вдома крадія, за що поплатилася життям

На Черкащині зловмисник вбив пенсіонерку…

До Лисянського відділення поліції надійшло повідомлення, що в одному із сіл району у власному будинку виявлено тіло жінки без ознак життя, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на ГУ Нацполіції в Черкаській області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення, експерти-криміналісти та кінологи зі службовою собакою. При огляді тіла потерпілої було встановлено, що смерть жінки наступила в результаті черепно-мозкової травми, а з будинку зникли кошти в сумі близько 3000 гривень.

В результаті першочергових слідчо-оперативних заходів в поле зору співробітників поліції потрапив 23-річний сусід потерпілої, який не дивлячись на відсутність постійного заробітку хизувався перед односельчанами кругленькою сумою коштів.

У день трагедії молодик напідпитку пригощав товаришів спиртними напоями та цілий день вживав алкоголь. Молодика було затримано правоохоронцями за місцем проживання, а з його помешкання вилучили речі з залишками крові потерпілої.

У спілкування зі слідчими хлопець повідомив, що мав на меті лише обікрасти потерпілу. Він знав, що 79-річна пенсіонерка нещодавно отримала пенсію і має кошти. Також бачив, як жінка пішла з дому.

Зловмисник розбив шибку вікна та потрапив в середину будинку. Проте потерпіла повернулася додому завчасно та почала погрожувати, що повідомить про скоєне до поліції.

Щоб старенька не викликала правоохоронців, хлопець наніс їй декілька ударів в область голови металевим молотом. Після чого замкнув будинок та пішов витрачати кошти.

Відомості про дану подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК України та повідомлено про підозру у скоєні даного кримінального правопорушення.

На даний час вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне хлопцеві загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Черкаси

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme