UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївських моряків покинув судновласник біля берегів Венесуели

Родичі моряків розповідають, що їжі на борту немає, а воду привозять раз на три дні

Миколаївських моряків покинув судновласн…

Судновласник кинув екіпаж судна Pan Prosperity з миколаївських та одеських моряків біля берегів Боліваріанської Республіки Венесуела недалеко від Пуерто-ла-Крус - вантажне судно заарештували за технічно несправний стан. Про це повідомляє Depo.Миколаїв з посиланням на "НикВести".

Дружина одного з моряків повідомила, що вона регулярно тримає зв'язок зі своїм чоловіком. Наразі влада Венесуели відбуксирувала Pan Prosperity на рейд в нейтральні води.

Співрозмовниця видання вказала, що компанія відмовилася від теплохода і команди, залишивши їх без постачання і провізії. Моряк уклав контракт через миколаївську крюїнгову компанію KSS-Trans, в море пішли 6 червня. "Про те, що судно заарештовано, нам стало відомо тільки вчора, хоча воно було заарештовано і стоїть біля берегів Венесуели більше місяця. Цю інформацію всіляко приховували", - зазначила дружина моряка.

Вона додала, що з цього приводу звернулися в крюїнговое агентство, щоб відправити претензії роботодавцю, але з ними говорити не хочуть і ховаються. Їжі на борту вже немає, а воду привозять раз на три дні", - розповіла дружина миколаївського моряка.

Також стало відомо, що родичі моряків звернулися до благодійного фонду "Ассоль", щоб знайти можливі шляхи врегулювання ситуації, що виникла. Про те, що трапилося проінформовані дипломатичні служби України.

Нагадаємо, у минулому році миколаївські моряки залишилися в аналогічній ситуації біля берегів Африки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme