Маєток Майкла Джексона виставлено на продаж зі знижкою

Ранчо Майкла Джексона в штаті Каліфорнія (США) виставлено на продаж повторно, причому тепер його ціна значно знижена

Про це повідомляєDepo.ua з посиланням на The Wall Street Journal.

Мова йде про легендарний маєток Neverland у містечку Лос-Олівос приблизно за 65 кілометрів від Санта-Барбари. Цього разу за нього просять 67 млн дол. - це на 33 мільйони менше від спочатку оголошеної вартості.

У ріелторській компанії Coldwell Banker Previews International виданню пояснили, що вперше нерухомість була виставлена на продаж близько двох років тому, влітку 2016 року її зняли з торгів, а нині знову пропонують потенційним покупцям.

"Ціна зазначена у відповідності з реальними розцінками", - пояснила представник фірми Джойс Рей. За її словами, в цій частині штату максимальна вартість нерухомості становить близько 40 млн дол.

Майкл Джексон купив Neverland у 1987 році за 19,5 млн дол. і прожив у ньому 15 років. На ранчо площею 903 га знаходились маєток співака, а також атракціони і зоопарк з екзотичними тваринами.

У 2008 році музикант заклав нерухомість за 24,5 млн дол., пізніше компанія Colony Capital викупила його за 23 млн дол. і створила спільне зі спадкоємцями співака підприємство.

Після смерті Джексона маєток спорожнів, атракціони розібрали, а тварин продали в цирки і приватним особам. Потім ранчо було відремонтовано і змінило назву на Sycamore Valley Ranch. Зараз на ньому знаходяться 22 будови, одноколійна залізниця і станція.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme