Керівництво "Укравтодору" інформувало Омеляна про можливі корупційні схеми, - джерело

Співрозмовником заступника голови "Укравтодору" Володимира Сущенка на скандальному відео є екс-керівник "Укравтодору" Євген Барах

Як повідомило Depo.ua джерело в Мінінфраструктури, Сущенко проінформував Бараха про схеми, які можуть застосовувати деякі компанії при ремонті доріг в 2016 році. Після цього Сущенко ще раз розповів Бараху про ці схеми в неформальній обстановці. Саме цей момент зафіксований на скандальному відео.

Джерело також стверджує, що Барах проінформував про це керівництво Мінінфраструктури. Зокрема, профільний міністр Володимир Омелян знав про те, що Сущенко доповів Бараху про можливі зловживання. Фірми, про які говорилося, не були допущені до ремонту доріг в 2016 році. Наразі невідомо, чи проінформувало керівництво Мінінфраструктури правоохоронні органи про можливі зловживання.

Як повідомлялось раніше, в мережі з'явилось відео, на якому заступник голови "Укравтодору" Володимир Сущенко обговорює "схеми" освоєння коштів. Також Сущенко говорить про мрію побудувати будинок площею 320 квадратних метрів з будинком для гостей на 150 квадратів", басейном та альтанкою.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme