UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Капітальні інвестиції називають одним з іміджевих показників в Хмельницькій ОДА

Економіку Хмельниччини інвестують представники 38 країн світу

Капітальні інвестиції називають одним з…

Заступник голови облдержадміністрації Володимир Калініченко називає обсяг капітальних інвестицій одним з іміджевих показників, повідомляє Depo.Хмельницький.

За словами високопосадовця, обсяг внесених з початку інвестування в економіку області прямих іноземних інвестицій на 1 жовтня 2016 року становив 167,2 млн. дол. США, що на 1% більше порівняно з початком року і відповідає 12 місцю у державі.

Реалізовувалися значні інвестиційні проекти із залучення коштів внутрішніх та зовнішніх інвесторів в АПК краю.

З-поміж іншого, розпочало діяльність ТОВ "Кобулетурі- Україна" в Хмельницькому районі, що спеціалізується на виробництві 8 видів молочної продукції. Відкриття нового підприємства дало змогу створити 30 нових робочих місць (планується збільшити кількість до 50).

У Старокостянтинові ТОВ "Мегатекс Індастріал" завершило будівництво першої черги заводу з виробництва гальванічних елементів з плановою річною потужністю 2 млн. одиниць. На даний час функціонує 107 робочих місць.

ТОВ "Теофіпольська енергетична компанія" влітку розпочало будівництво біогазової установки з виробництва електроенергії з біогазу. Першу чергу будівництва планується ввести в дію у І півріччі 2017 року, другу чергу – до кінця року. Тут передбачається створити 50 робочих місць.

У листопаді 2016 року розпочав роботу насіннєвий завод ТОВ "КВС- Україна" у Кам'янці-Подільському, внаслідок чого створено 20 нових робочих місць, а в сезонний період планується збільшити їх кількість до 50.

У Старосинявському районі ТОВ "А.Т.К." веде будівництво соєво-екстрактного заводу. ВІн має запрацювати у І півріччі 2017 року і дасть роботу близько 200 працівникам.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme