UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Харківські митники у профільного виробника вилучили тепловізор за 10 тис. доларів

Харківський суд дозволив слідчому скопіювати документи, які стосуються вилученого тепловізора

Харківські митники у профільного виробни…

Як передає Depo.Харків, про це йдеться в ухвалі Київського райсуду Харкова від 14 лютого.

Суд розглянув клопотання старшого слідчого слідвідділу Управління СБУ в Харківській області Дениса Черкасова про надання дозволу на тимчасовий доступ до речей та документів у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 333 Кримінального кодексу України (порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю), яке відкрили 1 лютого.

Слідчий просить дати йому доступ до протоколу про порушення митних правил, товаросупровідних документів, інвойсів, контрактів, платіжних доручень тощо на тепловізор Fluke FLK-TI400.

Працівники СБУ відкрили провадження за фактом спроби представників ТОВ "НВФ "Харків-Прилад" 6 січня 2017 року завезти із Королівства Нідерланди та розмитнити на митному посту "Харків – аеропорт" тепловізор Fluke FLK Ti400 без відповідного дозволу Державної служби експортного контролю України.

Слідчий навів висновки експертизи, згідно яких тепловізор – це товар подвійного використання, що може бути використаний у створенні звичайних видів озброєнь, військової чи спеціальної техніки.

Суд ухвалив задовольнити клопотання слідчого та надати йому дозвіл на тимчасовий доступ до речей та документів. Строк дії ухвали – до 15 березня.

Довідка Depo.Харків. Основним напрямком діяльності фірми "Харків-Прилад", що заснована у Харкові у 1996 році, є розробка, виробництво та впровадження засобів безконтактного виміру температури (пірометрів), продаж та сервісне обслуговування пірометрів і тепловізорів. Вартість вилученого тепловізора складає близько 257 тис. грн.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme