Губарєв згадав, як Левченко ледь не протягнув його на крісло нардепа в Раду

Перший ватажок "ДНР" Павло Губарєв згадав, як у 2014 році тодішній нардеп-регіонал Микола Левченко пропонував йому місце у списку Партії регіонів в Верховну Раду

Про це він розповів в інтерв'ю ресурсу "Русская вєсна", передає Depo.Донбас.

Події, за словами Губарєва, розгорталися під час захоплень проросійськими активістами адмінбудівель у Донецьку.

"Після мого виступу в міськраді, Микола Левченко пропонував мені йти до Верховної Ради за квотою Партії Регіонів, а коли я постібався над ним, пояснивши, що ми з ним живемо в різних світах, і в моєму світі ніякої Ради немає і бути не може, - Левченко перейшов до погроз: "Якщо будете штурмувати ОДА - знайте, у нас є все, щоб вас зупинити".
Відкрив портфель, продемонстрував - Glock, АКСУ, АКМС та інші "іграшки". У мене слинки потекли від такого збройового меню", - сказав Губарєв.

Щодо того, звідки у великій кількості взялася зброя у бойовиків, він зазначив, що частина була захоплена у Донецьку, але більша частина потрапила до бойовиків після вторгнення російського диверсанта Ігоря Стрєлкова у Слов'янськ.

"Я відповів: Не переживайте, вся зброя в надійних руках, скоро у нас її буде більше, - мався на увазі візит Стрєлкова в Слов'янськ", - сказав Губарєв.

Нагадаємо, Левченко разом з багатьма іншими екс-нардепами-регіоналами втік на Росію, де на пропагандистських каналах поливає Україну брудом.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme