UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Для столичного театру ляльок придумали "заумну" й довгу назву

Незабаром два столичних театри можуть отримати нові назви

Рішення про перейменування деяких театрально-видовищних закладів культури комунальної власності на засіданні 1 березня підтримала постійна комісії Київради з питань культури, повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу міськради.

Відповідно до проекту рішення, "Київський муніципальний академічний театр ляльок" пропонують назвати "Театрально-видовищний заклад культури "Київський муніципальний академічний театр ляльок на лівому березі Дніпра".

Відзначається, що уточнення географічного розташування необхідне для самих киян та гостей столиці, бо часто люди, купуючи квитки в ляльковий театр на лівому березі Дніпра, приходили на виставу в ляльковий театр у центрі міста.

Також планується перейменувати "Експериментальну майстерню "Театр маріонеток", вилучивши з назви слово "експериментальний". Таке рішення пояснюють тим, що театр створений понад 20 років тому і за цей час він довів, що може працювати як повноцінний заклад культури.

Таким чином театр пропонують назвати "Театрально-видовищний заклад культури "Творча майстерня "Театр маріонеток". Проект рішення про перейменування має підтримати Київрада.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme