Червоний хрест готовий возити воду до Авдіївки

Червоний Хрест має намір організувати перевезення води в Авдіївку для бідних і хворих, якщо ситуація не покращиться

Як передає Depo.Донбас, про це повідомив заступник гендиректора Національного комітету товариства Червоного Хреста Валерій Серговський у коментарі каналу "112 Україна".

"В Авдіївці гуманітарна ситуація складна, в основному, за рахунок того, що населення відчуває важкий психологічний стрес. З водою місцева адміністрація робить все можливе, щоб налагодити подачу води. Що стосується води, якщо ситуація не покращиться, Національний комітет готовий організувати для найбільш бідних і хворих перевезення води туди від наших донорів", - заявив Серговський.

За його словами, керівництво Донецької обласної організації Червоного Хреста повністю перемістилося з Краматорська в Авдіївку.

"Все, що необхідно для надання невідкладної гуманітарної допомоги, отримано організацією, ми туди доставили загони Червоного Хреста Запорізької області і Харківської області", - повідомив він.

Раніше керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомляв, що води в резервуарах Авдіївки залишилось максимум на дві подачі в мережу і місто готують до автономної подачі води.

Нагадаємо, 24 лютого Донецька фільтрувальна станція припинила роботу через постійні обстріли, працівники були евакуйовані.

Також вранці 27 лютого Жебрівський повідомив, що станом на 6 ранку терористи активізували обстріл на околицях Авдіївки, але у самому місті – спокійно. Також повідомлялося, що вранці в Донецькій області була обстріляна бойовиками насосна станція 1-го підйому Південнодонбаського водопроводу.

Крім того, ввечері 27 лютого стало відомо, що електрикам вдалося усунути пошкодження на лінії електропередач і в місті з'явилося світло.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme