BRUTTO представили кліп до пісні на вірші Жадана

Гурт BRUTTO представив нову відеороботу на пісню на вірші українського поета Сергія Жадана "Рокі" в білоруському перекладі

BRUTTO представили кліп до пісні на вірш…

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "Новое время".

Це вже друга спільна робота BRUTTO та Сергія Жадана. Кліп став творчим продовженням кліпу на вірші Жадана "Середні віки". Режисером обох робіт стала Ганна Бурячкова.

"Цей кліп про те, що найголовнішим нашим противником часто є ми самі. Це, по суті, продовження історії, яку ми почали розповідати в кліпі "Середні віки". Ми не тільки живемо в світі, населеному демонами, але ми боремося з ними і виживаємо в цьому світі. І часто, навіть самі того не помічаючи, ми і стаємо цими демонами і боремося з ними в самих собі", - розповіла режисер.

Постановкою бою займався Дмитро Рудий - постановник каскадерських боїв, який працював над фільмом 300 спартанців.

У зйомках кліпу Рокі взяли участь білоруські зірки спорту: багаторазовий чемпіон світу, заслужений майстер спорту Білорусі з тайського боксу, вокаліст групи BRUTTO Віталій Гурков і білоруська гімнастка, багаторазовий призер чемпіонатів світу і Європи, заслужений майстер спорту РБ Станюта Мелітіна.

Також у відео знялися провідні бійці муай тай України і професійний боєць ММА Дональд Нжатах, відомий тим, що нокаутував американця Джефа Монсона.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Країна Укропів

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme