Бойовики описують майно "Шахтаря" Ахметова

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін повідомив, що озброєні люди повністю заблокували роботу "Донбас Арени" і тренувальну базу клубу в Донецьку

ПРо це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Footboom.

"Зауважу, що аварійних ситуацій на "Донбас Арені" на даний момент немає, зараз там відбувається повна інвентаризація людьми, які захопили стадіон.

Також озброєні люди проникли на територію футбольної бази "Шахтаря" в Кірші. Опечатано все майно, все перекрито, доступу на базу зараз немає.

Що стосується дитячої школи, то був тиск і з цього боку. Але поки, слава Богу, навчально-тренувальний процес діточок триває, втім, в будь-який момент ситуація може змінитися.

Захоплення "Донбас Арени" і інфраструктури клубу стало повною несподіванкою. Але переговорів з людьми, які порушили право приватної власності, ми вести не будемо", - сказав Палкін.

Додамо, що раніше глави самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" Олександр Захарченко та Ігор Плотницкий погрожували "націоналізувати" всі українські підприємства в підконтрольних бойовикам районах Донбасу, якщо до 1 березня не буде знята транспортна блокада.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme