Бойовики бушують на Маріупольському напрямку: під вогнем 13 населених пунктів

Протягом минулої доби бойовики 52 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО на Маріупольському напрямку 

Про це повідомив прес-офіцер оперативно-тактичного угруповання "Маріуполь" Олександр Кіндсфатер в ефірі телеканалу "112 Україна", передає Depo.ua.

За його даними, зокрема, вогонь вівся поблизу населених пунктів: Красногорівка, Мар'їнка, Новотроїцьке, Старогнатівка, Новогнатівка, Богданівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Талаківка, Водяне, Лебединське, Широкине.

"Ворог застосовував стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети, автоматичні та протитанкові гранатомети, БМП", - відзначив Кіндсфатер.

За його даними, всього за добу бойовики випустили по українських позиціях близько 350 снарядів і мін різного калібру.

"Найбільш напруженою ситуація залишається на ділянці Павлопіль-Широкине, де за добу було зафіксовано 38 обстрілів по всіх напрямках", - поінформував прес-офіцер. Він відзначив, що українські військові були змушені 19 разів відкривати вогонь у відповідь.

Станом на 6:00 2 березня російсько-окупаційні війська продовжували збройні провокації. "Вони 8 разів відкривали вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гарнатометів по наших опорних пунктах У Гнутовому, Водяному, Лебединському, Широкиному. Щоб зупинити ворога українські військові двічі у Широкиному відкривали вогонь у відповідь", - повідомив Кіндсфатер.

Нагадаємо, за даними штабу АТО, протягом минулої доби бойовики здійснили 118 обстрілів позицій сил АТО, у результаті яких загинув один військовий, ще дев'ять поранені.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme