Американець оголосив себе королем Англії, але "дозволив" Єлизаветі II залишити трон

Житель американського штату Колорадо Аллан купив велике місце для оголошень у газеті The Times, щоб заявити про те, що він є істинним королем Англії

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на The Independent.

На відведеній для реклами сторінці видання чоловік розмістив великий текст з власним розслідуванням свого родоводу. Еванс стверджує, що є прямим нащадком Кунеди ап Едерна - засновника одного з кельтських королівств середньовічного Уельсу під назвою Гвінед.

За допомогою оголошення він вирішив "офіційно повідомити" своїх далеких родичів, що протягом 30 днів планує заволодіти належними йому у спадок маєтками та іншими "сімейними активами", королівським титулом і "короною Уельсу".

Крім того, Еванс наполягає на тому, щоб його кандидатура офіційно була затверджена в якості члена королівської сім'ї.

Американець додав, що на знак поваги не збирається скидати з трону королеву Великої Британії Єлизавету II. Але його "милість" не поширюється на принца Чарльза - його він погрожує змістити при першій можливості.

Видання відзначає, що в 2012 році американець вже намагався претендувати на нерухомість в місті Твіґґс (округ Джорджія, США), апелюючи до якихось документів, які підтверджують наявність у нього предків, які володіють цими землями. Проте заволодіти територіями Евансу не вдалося.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme