"112 канал" змінив власника та керівництво

Телеканал "112 Україна" змінив склад редакційної ради, власника й керівника, а виконавчий орган з одноосібного став колегіальним

Як повідомляє Depo.ua з посиланням на Національну раду з питань телебачення та радіомовлення, 2 березня вона задовольнила клопотання ТОВ "Телерадіокомпанія "112-ТВ" у Києві (супутниковий телеканал "112 Україна") – і внесла відповідні зміни до ліцензії мовника.

Власниками телеканалу порівну стали київські товариства з обмеженою відповідальністю "Аріадна ТВ" і "ТВ Вибір".

Керівника та виконавчий орган змінено з одноособового на колегіальний. До дирекції увійдуть генеральний директор Єгор Бенкендорф, перший заступник генерального директора Василь Сметана і другий заступник генерального директора Юрій Будяк.

Зі складу редакційної ради виключено Романа Савіна і Ольгу Зубрицьку, натомість введено до складу Віталія Мазурака і Сергія Мішеніна.

Водночас Нацрада перенесла на наступне засідання розгляд питання переоформлення ліцензій регіональних компаній, що мовлять із логотипом "112 Україна": "Аріадна ТВ", "Лідер ТВ", "Партнер ТВ", "ТВ Вибір" і "Новий формат ТВ".

На засідання, дату якого Нацрада не уточнює, запрошені директори цих компаній.

Нагадаємо, 27 вересня ряд ЗМІ з посиланням на колишнього креативного продюсера каналу "112 Україна" Віктора Зубрицького повідомили, що власник телеканалу Андрій Подщипков просить політичного притулку в Бельгії.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme