UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Запорізькі рятувальники здали кров для поранених бійців АТО

У рамках флешмобу #22blood_donors запорізькі рятувальники здали кров для бійців АТО на базі Запорізької обласної станції переливання крові сьогодні, 1 березня

Запорізькі рятувальники здали кров для п…

Здати кров для військовослужбовців вирішили 44 рятувальника, передає кореспондент порталу Depo.Запоріжжя.

Естафету здачі крові на підтримку учасників АТО рятувальники прийняли від Головного управління Національної поліції. Варто відзначити, що серед 44 донорів було чотири учасника бойових дій. Вони, як ніхто, розуміють, наскільки важливо отримати вчасну медичну допомогу на передовій.

"Дуже символічно, що рятувальники здають кров саме сьогодні, у Всесвітній день цивільної оборони, що ще раз підкреслює готовність завжди прийти на допомогу тим, хто її потребує", - зазначив Олександр Семененко, заступник начальника ГУ ДСНС України в Запорізькій області з реагування на надзвичайні ситуації.

Варто відзначити, що естафету у флешмобі #22blood_donors рятувальники передали 23-ій окремій бригаді з охорони громадського порядку Національної гвардії України. Командир бригади, полковник Андрій Каргаєв прийняв естафету і повідомив, що найближчим часом усі бажаючі нацгвардійці здадуть кров.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme