UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

За жорстокість та корисливість опікунка на Тернопільщині потрапить за грати

Жінка, будучи опікуном свої родички знущалась з неї та ще й привласнювала кошти 

За жорстокість та корисливість опікунка…

Опікунка на Тернопільщині знущалась з родички-інваліда та привласнювала гроші, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу поліції Тернопільської області.

"Співробітники Підволочиського відділу поліції розслідують факт зловживання опікунськими правами з боку 50-річної тернополянки. Жінка, будучи опікуном свої родички привласнювала кошти, вилучені за здачу в оренду квартири останньої", - пишуть поліціянти.

За словами керівника Підволочиського відділу поліції Андрія Купчака, до них звернулися родичі 36-річної жінки - інваліда дитинства зі скаргами на неправомірні дії з боку її опікунки.

Їхні звинувачення знайшли підтвердження. Поліцейські задокументували факт нанесення потерпілій тілесних ушкоджень. Причетною до побоїв виявилася родичка, яка доглядає за жінкою.

Як з'ясувалося, опікунка ще й привласнює кошти своєї підопічної. У потерпілої в Тернополі є квартира, яку зловмисниця здає в ореаду, а отримані кошти привласнює.

Цей факт поліцейські виокремили в ще одне кримінальне провадження, кваліфікувавши дії тернополянки як використання опіки з корисливою метою на шкоду підопічній - частина перша статті 167 ККУ.

Триває досудове розслідування.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme