UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

За МФК "Миколаїв" гратимуть нові футболісти

Клуб сплатив штрафні санкції та отримав можливість дозаявляти нових спортсменів

За МФК "Миколаїв" гратимуть нові футболі…

МФК "Миколаїв" може дозаявити футболістів на друге голе першості України в Першій лізі. Про це йдеться на сайті футбольного клубу, повідомляє Depo.Миколаїв.

За словами спонсора клубу Сергія Кантора, клуб виплатив штрафні санкції в розмірі понад 25 тис. грн за неналежну поведінку вболівальників на домашніх матчах з "Десна" (Чернігів), "Скала" (Стрий), "Оболонь-Бровар" (Київ) і "Іллічівець" (Маріуполь). Тепер МФК "Миколаїв" знову отримав можливість дозаявляти нових футболістів. Підсумкову заявку клуб подасть другого березня.

Зараз футболісти перебувають на навчально-тренувальних зборах в Закарпатті, де продовжують активну підготовку до відновлення чемпіонату України з футболу в Першій лізі. Перший контрольний матч МФК "Миколаїв" зіграє 1 березня проти НК "Верес" (Рівне), наступна зустріч - 5 березня (попередню згоду на гру дав ФК "Львів").

За словами головного тренера МФК "Миколаїв" Руслана Забранського, за обопільною згодою команду покинув півзахисник Антон Муховиков. Попередні ж контракти з клубом вже підписали Сергій Алексанов ("Інгулець"), Артем Кулішенко ("Реал Фарма"), Моріс Пакоме і Владислав Барський (ПФК "Суднобудівник").

Раніше повідомлялося, що ряди МФК "Миколаїв" можуть поповнитися іноземцями.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme