UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Як житомирський мисливець за металом намагався обдурити поліцію

Перехитрити поліцейських злодієві не вдалося

У Коростені, що на Житомирщині, чоловік крав кришки каналізаційних люків іі продавав їх уламки. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Житомирської області.

До Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку кришок трьох каналізаційних люків з прибудинкової території у районному центрі. Сума збитків склала 2 тисячі гривень. У ході проведених заходів поліцейські з'ясували, що до правопорушення причетний 31-річний місцевий житель, якого раніше вже затримували за незаконні оборудки з металлом.

"Сподіваючись, що його не викриють, підозрюваний за допомогою інструментів розбивав кришки на дрібні шматки та здавав їх до пунктів прийому металобрухту. Втім, така хитрість йому не допомогла, оперативникам швидко вдалося встановили особу мисливця за металом", - повідомив начальник Коростенського відділу поліції Олександр Гайовий.

Чоловік у скоєному зізнався, залишки викраденого, заховані ним у напівзруйнованій будівлі, поліцейські вилучили.

Триває досудове розслідування за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 3 років позбавлення волі.

Читайте також: На Вінниччині п'яні підприємці намагалися влаштувати шоу "Обдури поліцейського".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme