UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Як у Садового "поклали око" на приміщення у центрі Львова

У місті дискутують про долю Палацу Хоткевича

Як у Садового "поклали око" на приміщенн…

У Палаці Хоткевича хочуть облаштувати готель, проте громадські активісти виступають проти такого рішення. Про це йшлось під час зустрічі із громадськими активістами у Львівській міськраді, пише Depo.Львів.

Натомість заступник Львівського міського голови Андрій Москаленко наголосив, що жодного готелю у Палаці Хоткевича не буде.

"Прочитав сьогодні вранці цілий ряд повідомлень щодо можливостей нібито появи там "комерційно орієнтованих закладів - на зразок ресторанів і так далі"... Так ось... Не знаю хто і з якою метою розповсюджує таку інформацію. Адже це не відповідає дійсності.У Палаці Хоткевича дійсно планується ряд інновацій - щоб Палац став доступнішим для батьків з маленькими дітьми (пандуси тощо), щоб облагородити територію довкола (громадський простір), зробити ремонти (лекторій, зали), змінити крісла...Аби центр став ще зручнішим для батьків з дітьми та для проведення ряду культурних заходів. Саме тому кілька тижнів тому було розпочато публічне обговорення ряду першочергових заходів - що треба зробити. На одному з заходів - один з учасників озвучив, що можливо було б запропонувати ідею - хостелу чи щось на зразок того. Це була персональна думка цієї людини. Як і сотні інших думок, що звучали", - написав Москаленко.

"Наше завдання - щоб Палац Хоткевича був справжнім магнітом для дітей, батьків, різного роду культурних ініціатив. Тому долучайтесь. Наступна зустріч-обговорення 6 березня в Палаці Хоткевича", - додав він.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme