Як у Дніпрі в ухвалі суду тролять авторку "закону Савченко"

Злочинець-рецидивіст звільнився за "законом Савченко" та через два місяці скоїв новий злочин

Як у Дніпрі в ухвалі суду тролять авторк…

Ухвала була прийнята суддею Бабушкінського районного суду Дніпра Андірєм Леоновим , передає Depo.Дніпро.

У суді проходив судовий процес над чоловіком, який вкрав у супермаркеті "Варус" на проспекті Богдана Хмельницького три види ковбаси, шоколад, чай та жувальну гумку. Чоловік був затриманий на місці злочину. Чоловік був засуджений вісім разів та відбував покарання у місцях позбавлення волі. Чоловік вийшов з тюрми за "законом Савченко" і через два місяці скоїв новий злочин.

"Загальновідомим фактом є та обставина, що Герой України ОСОБА_5 щиро піклується про всіх засуджених в Україні. Саме за законопроектом, де Герой України ОСОБА_5 була співавтором, були внесені зміни в статтю 72 Кримінального Кодексу України, завдяки чому з місць позбавлення волі вийшло на свободу близько восьми тисяч осіб, засуджених за тяжкі, особливо тяжкі та середньої тяжкості злочини…Ті ж особи, яким була надана велика честь виправдати сподівання суспільства та особисто героїні нації, надано шанс виправитися та більше не вчиняти злочини, але які, вийшовши на свободу, продовжили вчиняти тяжкі та особливо тяжкі злочини, злочини середньої тяжкості, - не виправдовують сподівання суспільства, підривають віру суспільства в них. Більш того, такі особи своїми діями заплямовують і ганьблять саму надію України - Героя України ОСОБА_5", - йдеться в ухвалі суду.

Чоловік уклав угоду з обвинувачуванням з метою пом'якшити покарання, але суддя скасувала угоду.

"Суд впевнений, що Герой України ОСОБА_5 подавала до Верховної Ради України загальновідомий законопроект, не для того, щоб в державі, завдяки звільненим з місць позбавлення волі особам, в декілька разів виріс процент злочинності, з яким на сьогоднішній день не може впоратися навіть реформована, не корумпована Національна поліція, в якій працюють надзвичайно чесні та активні поліцейські, які через декілька років наберуться досвіду та стануть професіоналами. Незважаючи на ту обставину, що суспільство тепер живе у вільній та незалежній, справедливій, чесній, соціально спрямованій та європейській державі, на глибоке переконання суду, у суспільства все-таки існують інтереси жити ще й в такій державі, де людям не страшно виходити на вулиці; де б люди не боялися випускати дітей на вулицю; де б рівень злочинності не зашкалював", - йдеться в ухвалі суду.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme