UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Всеукраїнські партнери допоможуть Миколаєву побудувати "соціальний" туалет

Миколаївські архітектори мають змогу втілити у життя ідею будівництва туалету у парку "Перемоги"

Всеукраїнські партнери допоможуть Микола…

Миколаїв став партнером Всеукраїнського конкурсу "STREET GEBERIT 2.0" на проектування туалету в парку "Перемоги". Про це Depo.Миколаїв повідомили у міськраді.

У вівторок, 28 лютого, у міській раді відбулась зустріч новопризначеного віце-мера Миколаєва з питань ЖКГ Мкртича Мкртчяна з головним маркетологом компанії GEBERIT в Україні Віталієм Баско, начальником управління екології Володимиром Корчаговим, директором КУ "Агенція розвитку Миколаєва" Василем Гошовським та проектними менеджерами організації, яка була присвячена проведенню конкурсу "Street Geberit 2.0" у Миколаєві.

Як розповів головний маркетолог представництва компанії в Україні Віталій Баско, головною метою є залучення молодих архітекторів і дизайнерів, які можуть спроектувати туалет в загальнодоступному місці, а отже зробити щось добре для міста. За його словами, проект є повністю соціальноспрямованим. "Наприклад, наші колеги в Польші проводять такий конкурс вже більше десяти років. Ми організовуємо проведення конкурсу та фінансуємо головні призи для архітекторів. В минулому році в аналогічному конкурсі у Житомирі взяли участь 35 проектів. Проект, який переміг, був дуже практичний та вандалоопірний, що є необхідністю при розміщені у парку", - розповів Баско.

Баско запевнив присутніх, що після оголошення переможця вся проектно-технічна документація передається у користування міській владі. Також, якщо місто реалізовуватиме цей проект, то окрім організації конкурсу та оплати призових місць, компанія безкоштовно надасть всю необхідну для реалізації проекту сантехніку. На пропозицію "Агенція розвитку Миколаєва" виступає комунікаційним партнером проекту у Миколаєві, а виконавчий комітет Миколаївської міськради надав всі необхідні технічні документи для проектування. Також представник з Миколаєва буде знаходитись у журі конкурсу.

Нагадаємо, що участь у конкурсі на "соцільний" туалет в парку "Перемоги" можуть взяти молоді архітектори до 35 років. Проекти можна надсилати з 27 лютого до 10 травня 2017 року. З 10 до 26 травня на сайті конкурсу відбуватиметься онлайн голосування для визначення проекту, що отримає приз глядацьких симпатій. Переможці будуть оголошенні 2 червня 2017 року на 10 у Міжнародному архітектурному фестивалі CANactions.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme