UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вінницька мерія попереджає містян про "віконних" шахраїв

Чиновники наголошують - індивідуальної міської програми по заміні вікон, утепленню балконів чи інших заходах, де б проводилась робота з окремими мешканцями, не існує

Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Вінницької міської ради.

До мешканців вінницьких багатоповерхівок приходять невідомі особи і пропонують людям замінити вікна на металопластикові, нібито в рамках муніципальної програми на умовах співфінансування з міським бюджетом. Вони пропонують зробити перший авансовий внесок, зазначаючи, що міська влада потім компенсує частину витрат. Департамент житлового господарства Вінницької міської ради наголошує, що людей вводять в оману.

У Вінниці дійсно для жителів багатоквартирних житлових будинків діє муніципальна програма на умовах співфінансування. Орієнтовно 70% витрат компенсує міський бюджет, решта – це частка жителів. Рішення про участь у цій програмі приймається на загальних зборах мешканців. Потім розробляється проектно-кошторисна документація і підраховується вартість робіт. Після чого представник мешканців (як правило, це старший по будинку), збирає кошти та перераховує на рахунок виконавця.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme